06 24 13 20 86

Vliegreizen 2024


Ons vliegaanbod zal in 2024 bestaan uit enkele voor en najaars reizen voor zowel NAH als voor VG. Overigens is het er dan heerlijk weer! We vliegen vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

"SteunpuntReizen: nog steeds een vakantie lang persoonlijke aandacht."
Taormina/Etna, Sicilië

8 dgse vliegreis naar Sicilië
Datum: 18 t/m 25 mei 2024

Prijs: vanaf € 1329,-Waarheen?

We gaan naar de hoogste vulkaan in Europa, de Etna, met prachtig uitzicht, en een machtig mooie rit er naar toe. Standplaats is Letojani, vlak onder Taormina, de parel van Sicilië!
Lees verder »
Marmaris/Bodrum, Turkije

12 daagse vliegreis
Datum: 24 sept t/m 5 oktober 2024

Prijs: vanaf € 1599,-Waarheen?

Dit jaar gaan we zelfs 2x naar Turkije; naast Bodrum gaan we ook naar Marmaris. Het ligt  aan een prachtige baai, tegenover Rhodos.

Het heeft een heerlijk klimaat, een gezellige boulevard en bazar en lange witte stranden. Het centrum is oud en dus heel gezellig.
Lees verder »
Stalis, Kreta.

8 daagse vliegreis
Datum: 16 t/m 23 oktober 2024

Prijs: vanaf € 1395,-Waarheen?

Zin in een rustige vakantie op Kreta waarbij je vanaf je ligbedje aan het zwembad uitkijkt over de azuurblauwe zee? Dat kan uitstekend in Horizon Beach! Deze gemoedelijke 4-sterrenaccommodatie ligt in een rustige omgeving nabij zee en op slechts een paar honderd meter van Stalis en het openbare strand. De fijne zwembaden, een nieuw waterpark en All Inclusive verzorging maken van je verblijf een topvakantie! Vlieg jij binnenkort ook naar Griekenland?


Lees verder »