06 24 13 20 86

ReisOpmaat


Heb je een vakantiewens die je niet alleen kunt maken? Misschien kunnen wij je helpen? Want vaak kan heel veel wel! En wij beschikken over zeer bekwame reislustige vrijwilligers

"SteunpuntReizen: nog steeds een vakantie lang persoonlijke aandacht."
Parijs in een rolstoel met de Thalys


5 dagen, een midweek.
Vertrekdatum: 16-20 mei 2022

Prijs: vanaf € 1650,-


16-20 mei 2022
Sylvester in de Harz(all inclusive).


5/6 dagen Mogelijk wordt deze reis ook als herfst of kerstreis aangeboden!
Vertrekdatum: 28 december 2022 t/m 2 januari 2023

Prijs: vanaf € 1209,-


Waarheen?

Op de grens van het voormalige oost duitsland ligt het prachtige Harzgebergte. In deze prachtige streek bevinden zich ook diverse prachtige steden zoals Goslar en Hahnenklee.

Waar verblijf je?

In deze sprookjesachtige omgeving, midden in de Harz vind u het Enjoyhotel Harz. Het hotel beschikt over een receptie, een lounge, bar, restaurant, zwembad en sauna. Het hotel heeft een lift, echter op zowel de begane grond als alle overige verdiepingen vindt u meerdere kleine trapjes om uw kamer en de algemene ruimtes te bereiken. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, een zitje en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel.

Wat gaan we er doen?

We pakken de stoomtrein naar de top van de hoogste berg in de Harz, de Brocken. We bezoeken enkele prachtige middeleeuwse steden zoals Quedlinburg en Goslar. En vieren de oudejaar met elkaar met een galabuffet in ons hotel.
Zuid Afrika, slow travel


+/- 3 weken
Vertrekdatum: 01-01-2023 (datum is fictief)

Prijs: vanaf € 00,-


Waarheen?

Waar verblijven we?

Wat gaan we doen?