06 24 13 20 868dgn Costa Dorada La Pineda, Spanje

Datum: 5 t/m 12 juni 2024
Prijs: vanaf € 1349,-


Waarheen?

La Pineda is een kleine badplaats met enkele hotels en appartementen. Het heeft een langgerekt centrum met voornamelijk winkels, bars en restaurants. Het prachtige zandstrand loopt langs de hele badplaats. Omdat de bodem van de zee bij La Pineda langzaam afloopt, is dit ideaal voor mensen  die onder toezicht mogen zwemmen. Vlak achter de wandelboulevard ligt het waterpretpark Aquopolis, vol zwembaden en glijbanen. Ontzettend leuk voor jonge en oud.

Waar verblijf je?

Hotel Estival Park vormt samen met Appartementen Estival Park één geheel. Het heeft vele faciliteiten, zoals drie zwembaden, waarvan één met een brug en een leuke poolbar in het midden van het zwembad. . Voor een hapje en een drankje tussendoor zijn er maar liefst vier snackbars en drie bars, waaronder een piano bar en een tapasbar. Van mei tot oktober is er overdag een animatieprogramma en worden er ’s avonds shows gegeven. Eten en drinken is op basis van All inclusive.

Wat ga je er doen?

We bezoeken de prachtige romeinse stad aan Zee: Tarragona, ook Reus staat op het program: de geboorteplaats van Gaudi. Ook gaan we lekker shoppen in Salou en Cambrils. Natuurlijk verkennen we La Pineda met zijn stranden, haven en boulevards! Hebben we nog tijd voor een boottochtje of een dagje naar Barcelona?

 

 


"SteunpuntReizen: nog steeds een vakantie lang persoonlijke aandacht."


- vlucht van/naar Barcelona vanaf Schiphol of Rotterdam Airport
- 2 pers kamer o.b.v. all inclusive
- begeleiding SteunpuntReizen
- taxi shuttle van naar Hotel/Airport Barcelona
- excursies en entrees
- reserveringskosten € 12,50
- fotoalbum € 25,-
- Schiphol taxiservice vanaf € 50,- Rotterdam Airport vanaf € 75,- Schiphol
- reis en annuleringsverzekering (zelf regelen)
- toeslag 1 pers kamer € 200,-
- potgeld € 100,-
- voor leden van Trivelino die zelfredzaam en mobiel zijn.

< Terug naar overzicht