06 24 13 20 864 dgse Kerstcruise naar Antwerpen.

Datum: 16-19 dec 2024
Prijs: vanaf € 599,-


Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom aan boord. De Salvinia is geheel in kerstsfeer versierd. In de warme gezellige lounge kunt u alvast onder het genot van een glaasje glühwein kennis maken met uw medepassagiers. We blijven vanavond nog in Rotterdam liggen.

Tijdens het ontbijt zetten we koers naar Dordrecht. In de binnenstad van Dordrecht zijn de straten prachtig verlicht en er staan kerstbomen verspreid door de binnenstad. De feestelijke etalages met heel veel lichtjes zorgen voor extra sfeer en gezelligheid in de donkere dagen. Aan het begin van de avond varen we door naar Willemstad waar we overnachten. Na het diner wordt de gezellige avond opgeluisterd met livemuziek.

Tijdens de lunch arriveren we in Antwerpen. Vanaf onze aanlegplaats op de Schelde is het een klein stukje lopen naar de grote Markt en de Groenplaats. Op onder andere deze twee pleinen treft u kerstmarkten aan. Op het Steenplein is een schaatsbaan aangelegd, die bijdraagt aan de winterse sfeer. Rond 17.00 uur verwachten wij u terug aan boord. ’s Avonds kunt u genieten van het Captains Dinner met aansluitend een gezellige avond.

Onder het genot van een lekker ontbijt aanvaarden wij de terugreis naar Rotterdam. Na de koffie en een warme lunch, nemen wij hier afscheid van u. Wij wensen u prettige feestdagen.

  • Glas glühwein of chocolademelk (na terugkomst van kerstmarkt)
  • Eén avond met live muziek
  • Captains Dinner

"SteunpuntReizen: nog steeds een vakantie lang persoonlijke aandacht."


- accommodatie op basis van een 2 pers kajuit met de "Salvinia"
- volpension incl 1 "captainsdiner"
- begeleiding SteunpuntReizen
- vervoer van en naar de Rotterdamse haven
- reis en annuleringsverzekering(zelf afsluiten)
- potgeld € 50,-
- fotoalbum € 25,-
- reserveringskosten € 12,50
- kerstinkopen!
- alleen voor deelnemers van Trivelino
- je bent mobiel en zelfredzaam

< Terug naar overzicht