06 24 13 20 86Marmaris/Bodrum, Turkije

11 daagse vliegreis
Datum: 25 sept t/m 5 oktober 2024

vanaf € 1599,-


Waarheen?

Dit jaar gaan we zelfs 2x naar Turkije; naast Bodrum gaan we ook naar Marmaris. Het ligt  aan een prachtige baai, tegenover Rhodos.

Het heeft een heerlijk klimaat, een gezellige boulevard en bazar en lange witte stranden. Het centrum is oud en dus heel gezellig. De Turkse keuken is wereldberoemd!

Waar verblijf je?

We verblijven in Liman Appartements, in het centrum, vlakbij de zee. Het  heeft een zwembad en een restaurant. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Je deelt je appartement met een mede deelnemer.

Wat ga je er doen?

In Marmaris is veel te beleven, toch doen we het rustig aan. Maar elke dag organiseren we wel iets leuks; lekker uit eten, shoppen, naar het  strand. Naar de haven voor een boottocht of we nemen de bus naar Bodrum. We bezoeken het fort van Marmaris. We doen alles in overleg. We huren een fiets of gaan met de auto de bergen in.


"SteunpuntReizen: nog steeds een vakantie lang persoonlijke aandacht."


- vlucht Amsterdam- Dalaman v.v.
- app obv 2 pers
- vol pension (onrbijt, lunch en diner)
- begeleiding
- ruimbagage
- entrees, excursies

- schipholtaxi vanaf € 75,-
- fotoalbum € 25,-
- potgeld € 150,-
- toeslag 1 perskamer € 200,-
- Voor iedereen die mobiel en zelfredzaam is!

-Voor Turkije heb je een geldig(e) Nederlands(e) paspoort/identiteitskaart nodig. Dit betekent dat je reisdocument bij aanvang van je reis nog minimaal 6 maanden geldig moet zijn.< Terug naar overzicht