Kopenhagen, Denemarken

5-daagse vliegreis
Datum: 11 t/m 15 oktober 2020 Geannuleerd ivm Corona virus!
vanaf € 1075,-


Waarheen?

De Deense hoofdstad is een verrassende stad, waar u natuurlijk even een kijkje gaat nemen bij de Kleine Zeemeermin, gaat wandelen langs de kaden van Nyhavn, een foto gaat maken van de koninklijke paleizen Amalienborg en Christiansborg en bovenal gaat u natuurlijk winkelen op de Strøget, de langste voetgangerswinkelstraat ter wereld! Of neemt u een kijkje in de wereldberoemde Carlsberg brouwerij?

Waar verblijf je?

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade is ideaal gelegen, net buiten het centrum van Kopenhagen. Het hotel heeft een moderne uitstraling en een mooi strak design. Ontbijten doe je hier op grote hoogte met prachtig uitzicht over de stad.  Vanaf het hotel loop je langs het water richting de Nyhavn. Hier vind je de welbekende vrolijke huizen die samen de kade kleuren. Fiets of wandel rustig terug naar het hotel waar je heerlijk kunt bijkomen van een indrukwekkende dag.

Wat ga je er doen?

Er zijn prachtige paleizen, musea en vele historische gebouwen, maar ook veel moderne winkels, restaurants en barretjes. De mooiste highlights van Kopenhagen vindt u op loopafstand van elkaar. We kunnen onmogelijk alle bezienswaardigheden opnoemen, maar maken een selectie van de hoogtepunten van Kopenhagen.


"SteunpuntReizen: nog steeds een vakantie lang persoonlijke aandacht."


-vlucht v.v.
-accommodatie
-volpension
-excursies en entrees
-begeleiding
reis en annuleringsverzekering
reserveringskosten
fotoalbum
toeslag 1 perskamer
zakgeldadvies
potgeld
voor iedereen die mobiel en zelfredzaam is

< Terug naar overzicht