06 24 13 20 86Armacao de Pera, Algarve, Portugal.

8 daagse vliegreis
Datum: 14 t/m 21 september 2024

vanaf € 1295,-


Waarheen?

Vroeger was Armação de Pêra een klein vissersdorp maar tegenwoordig is het één van de meest bezochte plaatsen van de Algarve. Het beschikt over een grote variatie en aanbod op het gebied van entertainment en ontspanning. In het oude deel van de stad zijn nog de lage, oude huisjes te zien. Het zandstrand ligt daar tegenover, is uitgestrekt en wordt veel bezocht door toeristen.

Het oostelijk deel van het zandstrand ligt in het stedelijke, bewoonde deel van Armação de Pêra en wordt Praia dos Pescadores genoemd. Het “Vissersstrand”, Praia dos Pescadores, wordt zo genoemd vanwege de visafslag en -vangst.

Waar verblijf je?

Quinta das Figuerinhas is een ruim opgezet resort met verschillende ruime appartementen die verspreid liggen in een mooi verzorgde tuin. Het resort ligt nabij het centrum en vissersplaats Armaçao de Pêra en heeft een restaurant en een zwembad

Wat ga je er doen?

We gaan heerlijk luieren en kuieren over de  boulevard, het strand en in het oude centrum. Shoppen, terrasje pakken en elke dag ergens anders uit eten. We pakken de boot en bewonderen de prachtige rotskust waar de Algarve zo beroemd om is. Durven we in het water te duiken vanaf de boot? Met de auto maken we nog een rondrit door het  mooie achterland van de Algarve.


"SteunpuntReizen: nog steeds een vakantie lang persoonlijke aandacht."


- Vlucht Eindhoven- Faro v.v.
- Begeleiding SPR
- Hotel/appartement o.b.v. 2 pers kamer
- Volpension (ontbijt, lunch en diner)
- excursies en entrees

- Reis en annuleringsverzekering (zelf afsluiten)
- Reserveringskosten € 12,50
- Potgeld € 100,-
- Toeslag 1 pers kamer € 175,-
- Vliegveld haal breng service vanaf € 75,-
- Fotoalbum € 25,-
- Voor iedereen die mobiel en zelfredzaam is

< Terug naar overzicht